pirmdiena, 2013. gada 11. novembris

Spoguļi no karotēm

Vai kāds varētu iedomāties, ka šīs skaistās krizantēmas ir uzstaisītas no vienreiz lietojamām karotēm?  Ja jums ļoti patīk krizantēmas, tad kapēc neuzstaisīt šo skaistu spoguļa ramīti sev?! Tad šīs puķes priecēs jūs arī ziemā. Ļoti vienkārši un skaisti!   


Lai pagatavotu šādu krizantēmu ar spoguli, jums būs nepieciešamas 192 plastikāta karotes, ciets kartons, karstā līme, spogulis 12cm diāmetrā, gruntene, akrīla krāsas.


No kartona izgrieziet apli 40cm diametrā. Apļa vidū pilimējiet spoguli.


No karotēm nogrieziet rokturus un sāciet tās pielīmēt no apļa malas nedaudz vienai no otras atkāpjoties. Tā, lai karotšu otrās rindas, ērti iekārtotos starp viņām.




Pēc tam, kad visas karotes būs pielīmētas, apsedziet spoguli un uzklājiet uz visām virsmām grunteni. Izžavējiet to. Tad var ķerties klāt pie karošu krāsošanas. Pirmās divas rindas no spoguļa, nokrāsojiet ar neatšķaidītu krāsu. Tālak pie katras nākamās rindas, pie pamata krāsas pievienojiet klāt baltu krāsu, jums izveidosies pakāpeniska pāreja no tumšākas krāsas uz gaišāku. Apkārt spogulim var pielīmēt pogas, lai piesegtu karošu malas.

Foto: hmhome



Foto: addicted2decorating

Foto: eto-vannaya


Foto: epic.by

Foto: junkinjunky.blogspot



Foto: etsy

Foto: carlymaddox.blogspot



Nav komentāru: